Hulpverlener Gulshan Khurana - Ayurvedisch arts

Gulshan Khurana 

Ayurvedisch arts

De Ayurvedische geneeskunde richt zich op de totale gezondheid

Ayurveda biedt uitkomst wanneer u klachten heeft waarvan de oorzaak onduidelijk is of waar artsen in de reguliere geneeskunde geen oplossing voor hebben. De Ayurvedische geneeskunde helpt u verder waar de reguliere geneeskunde stopt. Dhr. Khurana is een Vaidya (Ayurvedische specialist) die u op een natuurlijke wijze helpt bij chronische, fysieke en psychologische klachten.

De Ayurvedische geneeskunde richt zich op de totale gezondheid van de mens, zowel mentaal als fysiek. Lichamelijk klachten beginnen vaak in de geest en trekken door naar uw lichaam. De Ayurvedische leer gaat ervan uit dat ziektes en klachten ontstaan door een verstoorde balans in uw lichaam en geest. Zo’n verstoorde balans kan verschillende oorzaken hebben, zoals verkeerde leef- en eetgewoonten, uw emotionele en mentale toestand en genetische invloeden. Door middel van Ayurveda wordt via natuurlijke en praktische handelingen de balans van uw lichaam hersteld.

 

Huren

Voor ruimtehuur kunt u het beste mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een sms/app sturen naar Jolant.

Hulpverlening

Voor contact met een specifieke hulpverlener kunt u het beste gebruik maken van hun eigen telefoonnummer en E-mailadres.

Contactinfo

Praktijk Heesterpoort
Heesterpoort 18
9713 KZ  Groningen

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jolant van den Haspel: 06-40528351
Jan Willem Scholten: 06-46343717