Gea Boiten

Gestalttherapeut

Ik werk samen met Herman Boiten. 

Wij werken met GESTALTTHERAPIE in individuele- en relatie sessies van een uur, en met gestaltgroepstherapie eenmaal per week 2.5 uur. Daarnaast geven wij supervisie aan degenen die de gestaltopleiding doen en aan hen die werkzaam zijn in alle vormen van hulpverlening, 

In de therapie gaat de aandacht vooral uit naar de wijze waarop mensen CONTACT maken in het HIER EN NU. 

Contact is de levensader van de groei. Alle vormen van expressie, zoals lichaamstaal, intonatie, emotionele ervaring en het denken zijn van belang en spelen een rol in het proces van bewustwording. Hierdoor kunnen deelnemers hun eigen eenheid weer ervaren en hun oorspronkelijkheid terugvinden. 

In het contact met de gestalttherapeut kunnen belemmeringen, die de persoonlijke groei in de weg staan, worden opgeruimd. Hierdoor komt de levensenergie weer vrij. Het is dan ook een zich steeds vernieuwende en creatieve vorm van psychotherapie, die een aparte plaats heeft veroverd binnen alle vormen van psychotherapieën. 

WIJ WERKEN OP MAANDAGAVOND MET ONZE GROEP EN OP DINSDAGMIDDAG EN EVENTUEEL WOENSDAGMIDDAG MET INDIVIDUEN EN RELATIES. 

De kosten van de therapie worden gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering onder de noemer van alternatieve therapie. De supervisiekosten zijn als beroepskosten aftrekbaar van de belasting. 

Wij zijn lid van alle beroepsverenigingen, die op ons vak van toepassing zijn. Zie hiervoor onze site.

telefoon: 050-3641858 of 06-45757678
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: www.gestaltgroningen.nl

Huren

Voor ruimtehuur kunt u het beste mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een sms/app sturen naar Jolant.

Hulpverlening

Voor contact met een specifieke hulpverlener kunt u het beste gebruik maken van hun eigen telefoonnummer en E-mailadres.

Contactinfo

Praktijk Heesterpoort
Heesterpoort 18
9713 KZ  Groningen

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jolant van den Haspel: 06-40528351
Jan Willem Scholten: 06-46343717