Hulpverlener orthomoleculaire

Lilian Mual

Voedingsdeskundige & massagetherapeute

Massage, voeding- & leefstijladvies

 

Praktijk

In mijn praktijk voor voeding en leefstijl kun je terecht voor:

  • ontspanningsmassage & seniorenmassage
  • advies en coaching op het gebied van voeding & leefstijl volgens de principes van de oervoeding

 Er wordt aandacht besteed aan de vier pijlers van de gezondheid: voeding, beweging, ontspanning en mindset met als doel je gezondheid te verbeteren en te behouden.   

                                                                

Oervoeding

Oervoeding bestaat uit groenten, fruit, vis, vlees, eieren, gezonde vetten, zaden en noten. Het westerse voedingspatroon bestaat uit veel ongezonde voedingsmiddelen zoals veel bewerkte koolhydraten, geraffineerde suikers, zuivel, transvetten en kunstmatige toevoegingen. Dit dieet heeft een ontstekingsbevorderende werking. Uit onderzoek is gebleken dat laaggradige ontstekingen aan de basis staan van de zogenaamde welvaartsziektes zoals diabetes, hart- en vaatziektes, obesitas en kanker. Oervoeding bestaat daarentegen uit voeding die een ontstekingsremmende of -neutrale werking heeft en staat voor lichaamsopbouwende voeding die de kwaliteit van het leven waarborgt.  

 

 Voor wie oervoeding?

Oervoeding kan beschouwd worden als de meest natuurlijke manier van voeden van ons lichaam vanwege de beste aansluiting op onze genen. Oervoeding is daarom geschikt voor iedereen: voor kinderen, volwassenen, ouderen of mensen met (chronische) klachten.

 

Ontspanningsmassage & seniorenmassage

Massage versterkt de algemene gezondheid en vitaliteit en is geschikt voor iedereen, ongeacht uw leeftijd. Het kan zowel lichamelijk als geestelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Het is een heerlijke manier om tot rust te komen en alle spanningen van de dag los te kunnen laten.

 

Klachten 

Heb je (chronische) klachten en ben je op zoek naar een andere manier van eten en leven dan je gewend bent, dan wil ik je graag op weg helpen naar een voor jou zo gezond mogelijk en vitaal leven.

 

Je bent van harte welkom.

Huren

Voor ruimtehuur kunt u het beste mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een sms/app sturen naar Jolant.

Hulpverlening

Voor contact met een specifieke hulpverlener kunt u het beste gebruik maken van hun eigen telefoonnummer en E-mailadres.

Contactinfo

Praktijk Heesterpoort
Heesterpoort 18
9713 KZ  Groningen

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jolant van den Haspel: 06-40528351
Jan Willem Scholten: 06-46343717