Karin Tjaberings

Reikimaster & Shin-do trainer

Thuiskomen bij jezelf en vol energie en krachtig in het leven te staan.

Tjaberings – Centrum voor Bewust Leven
Het Tjaberings centrum is gevestigd in de stad Groningen en geeft o.a. cursussen in de Heesterpoort. Het centrum is opgericht door Karin Tjaberings. In het centrum worden de cursussen Reiki 1, Reiki 2 en Shin-Do gegeven. Ook kun je er terecht voor een reikibehandeling en voor uitwisselbijeenkomsten voor reiki.

Reiki
Reiki: Behandeling & Cursus
Reiki is een eenvoudige, traditionele helingsmethode die goed past bij een gezonde en bewuste leefstijl. Het stimuleert het zelfhelend vermogen en brengt een mens als geheel in balans. Reiki geeft een gevoel van thuiskomen bij jezelf.

Shin-Do training
Shin-Do leert je om zonder strijd, vol energie en krachtig in het leven te staan. Dat is wonderbaarlijk eenvoudig met de vier principes van Ki waarmee je in deze training gaat oefenen. Je zult ervaren hoe je innerlijke kracht op kunt wekken en direct toe kunt passen in je dagelijks leven. Ook krijg je inzicht in hoe mensen en hun energieveld op elkaar reageren en hoe je voorkomt dat je “leeg loopt” in sommige contacten en situaties. De basis in de training is vriendelijkheid voor jezelf en de ander.
Shin-Do is ook zeer geschikt voor bedrijven en organisaties, bijvoorbeeld op een teamdag, teambuildingsactiviteit of voor scholing. De training kan als compacte ééndaagse training op locatie gegeven worden.

Huren

Voor ruimtehuur kunt u het beste mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een sms/app sturen naar Jolant.

Hulpverlening

Voor contact met een specifieke hulpverlener kunt u het beste gebruik maken van hun eigen telefoonnummer en E-mailadres.

Contactinfo

Praktijk Heesterpoort
Heesterpoort 18
9713 KZ  Groningen

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jolant van den Haspel: 06-40528351
Jan Willem Scholten: 06-46343717