Leonie louwaars-uitgezet

hulpverlener-kindercoach-leonie-louwaars1-150x150.jpg

leonie louwaars

kindercoach

 
De kindercoach is er voor kinderen en hun ouders die een hobbel tegenkomen in hun ontwikkeling, ze komen even niet verder. Hierdoor komt het kind zelf of de relatie met de ouders of andere kinderen in de problemen.
Als kindercoach werk ik heel praktisch en oplossingsgericht. Samen met kind en ouders ga ik kijken: wat is het probleem waar jullie tegenaan lopen? Wat wil je liever niet meer? Wat zou je daarvoor in de plaats juist wel willen? En wat heb je nodig om dat te leren? Samen gaan we aan de slag om het kind in staat te stellen het gewenste gedrag onder de knie te krijgen. Hierbij werk ik vanuit de kracht van het kind zelf. Want ieder kind heeft ergens de oplossing in zich, maar om die te vinden is er soms even hulp nodig.
 
Mijn praktijk is open voor alle kinderen tussen de 6 en 18 jaar en hun ouders. Jonger mag ook, maar dan zal het meer neerkomen op coaching van de ouders, omdat het kind dan nog erg jong is.
In mijn praktijk komen kinderen met een diversiteit aan problemen, maar voor alle klachten geldt dat het niet zo ernstig is dat het in de psychiatrie thuishoort. Ik heb een achtergrond in de ontwikkelingspsychologie, dus ik signaleer goed als een kind toch beter op zijn plaats is in bv. de GGZ of jeugdzorg.
 
Een speciale doelgroep voor mij zijn broertjes en zusjes van kinderen die net wat anders zijn, brusjes. Zij hebben het thuis vaak niet makkelijk en worden door vriendjes en op school vaak niet helemaal begrepen. Dit kan gevolgen hebben voor hun ontwikkeling, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Als ervaringsdeskundige bied ik hen hulp om zich thuis, maar ook in de rest van de wereld, goed staande te kunnen houden. Want dat is voor hen lang niet altijd makkelijk.
 

telefoon: 06-44745834

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

website: www.forza-kindercoaching.nl

Huren

Voor ruimtehuur kunt u het beste mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een sms/app sturen naar Jolant.

Hulpverlening

Voor contact met een specifieke hulpverlener kunt u het beste gebruik maken van hun eigen telefoonnummer en E-mailadres.

Contactinfo

Praktijk Heesterpoort
Heesterpoort 18
9713 KZ  Groningen

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jolant van den Haspel: 06-40528351
Jan Willem Scholten: 06-46343717