Greta Stienstra

Natuurgeneeskundig therapeut

BSM – de jong therapeut

BSM – de Jong therapie is een mooie, zeer kindvriendelijke manier om kinderen met leer-, gedrags- en ontwikkelingsproblemen te ondersteunen en/of klachtenvrij te krijgen. Aansluitend werk ik met de technieken van de Feuerstein methode en floortime. In ontspanning leren inspannen en denken. Een volledig pakket voor kinderen die vastlopen in het onderwijs en/of hun sociale en emotionele ontwikkeling.
 
Als natuurgeneeskundig therapeut lever ik een bijdrage aan een goede gezondheid. Via een natuurlijke wijze klein en groot helpen weer in balans te komen door het verminderen van klachten. De methode die ik hiervoor gebruik heet Geïntegreerde Technieken. Dit zijn osteopatische technieken waarbij ik op zoek ga naar de oorzaak van de klachten. Met zachte handgrepen maak ik weefsels en organen los zodat het lichaam het zelf herstellend vermogen kan gaan inzetten. Iedereen heeft hier baat bij; van huilbaby tot oudere.
 
Beroepsvereniging: www.vnt.nl

telefoon: 06-39224024
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: www.praktijkgretastienstra.nl en www.bsmdejongtherapie.nl

Huren

Voor ruimtehuur kunt u het beste mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een sms/app sturen naar Jolant.

Hulpverlening

Voor contact met een specifieke hulpverlener kunt u het beste gebruik maken van hun eigen telefoonnummer en E-mailadres.

Contactinfo

Praktijk Heesterpoort
Heesterpoort 18
9713 KZ  Groningen

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jolant van den Haspel: 06-40528351
Jan Willem Scholten: 06-46343717